Friday, October 24, 2014

pre-loved handbag to let go

assalammualaikum =)

akhirnya satu keputusan terpaksa di buat
memandangkan space utk koleksi handbag dah habis 
maka i terpaksa let go murah2 sebahagian dr koleksi yang ada.
then i dah ada alasan untuk beli handbag yang baru muahahaha
apa boleh buat
i mmg sukaaaaaa collect handbag huhuhu

jom cuci mata
kalau ada yang berkenan jangan segan jangan malu untuk whatsapp i ok 
013-3854774

unbranded handbag
rm20 including postage
condition: tip top

carlo rino handbag
rm40 including postage
condition: 8/10
(tali beg ada sedikit menggelupas. bhgn tepi body bag juga ada sikit yg menggelupas. tapi bag ni totally hitam so tak perasan pun. lain-lain semua still ok sgt)

cr2 handbag
rm40 including postage
condition: tip top

tommy hilfiger handbag
rm100 including postage
condition: tip top like new
(i baru beli hbag ni online direct from texas. malangnya tak berkenan pula di hati huhuhu. baru sekali je guna. harga ni jauh lebih murah dr harga beli)


handbag avon
rm30 including postage
condition: tip top

unbranded small backpack
rm30 including postage
condition: tip top

 unbranded handbag
rm30 including postage
condition: tip top like new
sangattttttttt comel trust me.
tote size

 unbranded handbag
rm30 including postage
condition: tip top like new
tote size

kalau ada yang berkenan..whatsapp kita cepat2 ya.
itu dulu..bye semua!

Tuesday, October 21, 2014

without them

assalammualaikum =)

tak terucap rasa syukur ke hadrat Illahi dgn amanah yg diberiNya ini








anak-anak mama sayang...
mama sayangggggg kamu semua sepenuh jiwa raga mama
muargh
muargh
muargh
muargh

bye semua!

Sunday, October 19, 2014

dulu AJ kini...

assalammualaikum =)

ok kita dah stop beli AJ dah
banyak sgt dah wei
sebagai langkah berjaga2, kita tidak lagi menjenguk FB page aidijuma hehehe
pastu kita dlm proses nak let go WL AJ yg kita ada
pas kat anak sedara utk jual kat kawan2 dia kat asrama..blh gitu? hihihi
tidaklah bermakna kita tak pakai AJ lansung dah
still pakai..tapi selang seli dgn tudung awning
dannnnnn
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

butterfly shawl kihkihkih
ok ke tak?
org lain dah lama basi dgn butterfly shawl ni kita baru nak try hahaha
lantak
yg pasti senang ko nak jadi butterfly shawl ni
tak mcm shawl lain kot

ada ler 6-7 helai BS ni dah
sukaaa hihihi

ok cukuplah 3 pic kita selfie dgn BS ni ya
kang ada yg muntah hijo hahaha

honestly ok ke tak kita pakai BS ni?

p/S update blog sambil temankan iman study dalam bilik. esok final year exam sek ptg.

Tuesday, October 14, 2014

hantu kum kum?

assalammualaikum =)


bila teacher huda telegram pic ni pada saya..terus teringat zaman kanak2 dulu.
best woo main hantu kum-kum mcm ni. sape2 yg lahir zaman 70an-90an tak pernah main mcm ni
rugi milik anda hikhikhik
saya sendiri tak pernah terfikir nak ajar anak2 main mcm ni.
alkisah masa ni iman diminta bawa kain pelikat ke sekolah utk pertandingan nyanyian sempena kemerdekaan.
lepas tu kelas beku kata teacher huda. 
tu yg jadi aktiviti mcm ni.
terima kasih banyak teacher ya.
dapat mama tgk gelagat anak di sekolah hehehe
bila sy tunjuk pic ni pada iman, tersipu2 dia sengih

saya tanya iman, kenapa masa ni dia sorang yg pakai mcm ni org lain tak kena denda ke?
dia jawap: takpelah mama, bkn selalu iman dpt main mcm ni
yer lah anak apa2 saja lar kamu ni ya hehehe


teacher huda kata ni iman tgh ujian membaca BI linus.
alhamdulillah lulus.

p/s hari ni sy tiada di sekolah lg. sy di PKG Sabak Bernam hari ini dan esok.
pelajar2 Ting 3 saya akan menduduki PT3 Sains hari ni.
best of luck to them!

itu dulu...bye semua!