FOLLOWERS

Thursday, February 26, 2015

stresssssss

assalammualaikum =(

stressssssss!


bagus juga kan hahaha!

eh jom lar kita ubati stress ini dgn bershopping
AJ release design baru lagi ni
lawo gila black label paris dia i told u...



cannot say no larrrr huhuhuhu

ok dah pre order.
stress released.

ok itu dulu bye semua!

Wednesday, February 25, 2015

WW: kasyfi-hafiy-hadiy

assalammualaikum =)

 kasyfi di tengah


 hafiy di kiri


hadiy di kanan

my dear sons,
I can predict your future, it’s way too easy. You’ll be a handsome man, very fine and classy. You will soar new heights, not just because you are my son. But because from your heart, you are a lovely person. Your life will be perfect, just as it is now… you have no idea, that I love you and how.

from mama with endless love.
muargh muargh muargh!

Monday, February 23, 2015

kegilaan kepada Aidijuma kembali

assalammualaikum =)

apa dah jadi dgn aku ni? hahaha
punya dah lama tak shopping tudung AJ, hunting jauh sekali.
pastu siap letgo preluv AJ, banyak gak hampir 10helai termasuk bl cupcake yg org dok hunting tu.
ntah, masa tu mmg aku dah rasa, enough is enough dgn tudung AJ yg dah byk ni.
tapiiiiii, bila terpandang pink label red sakura yg baru release tu, hati terpaut terus. 
cantikkkkkkkkk sgt di pandang mata hahaha
ok dpt dah. tinggal tggu parcel smpi je.
di pendekkan cerita, eh apsal aku turut tergoda dgn lain2 design yg keluar kat republik penang semalam? terus order full set pheeewwwww
pastu pastu pastu...
aku dok hunting plak bl royal blue cheetah tu?
hadoiiiiiiii beli jgk! 
dah ler sekarang org dok jual combo aje.
tak pepasal aku beli 12 helai AJ dlm tempoh 2 hari sabtu ahad semalam hahaha
hubby dok geleng pala sambil cakap: ma..ma...
alar bang, kalau ini yg menggembirakan ma apa salahnya kan?
pastu hubby aku jawab, ala ma, klu rugby yg menggembirakan hati abang apa salahnya kan?
hahaha...ok fineeeeeeee

kena beli lagi 1 bakul lain untuk menempatkan 12 helai AJ baru yg otw skrng ni
jom kita pi daiso bang?
hahaha

cuti 6 hari tak pi mana, dok umah aje, tapi duit menyusut juga hahaha
hati gembira kan?
ya gembiraaaaaaaaaaaa

ada yg cemburu ke? hahaha

ok itu dulu, bye semua!
Designed by UMIESUEstudio 2014 : TEACHER AZIMAH