FOLLOWERS

Saturday, April 30, 2016

my baby turns to 2 yrs old today!

assalammualaikum =)


happy birthday to you my baby!

Allahuakbar...sebak rasa dada. 
betapa mama bersyukur sgt punya kamu dalam hidup mama.
sama juga mcm abg iman dan abg amal, kehadiran kamu dlm hidup mama sgt mewarnai siang dan malam mama...dlm tido dan jaga mama..juga dlm setiap doa mama.

dalam minggu ni dia cranky sket. err..to be exact sejak mama tingggalkan dia 4 hari pi bengkel hr tu. dia jd cranky boy huhu..
 takpelah nak, mama abah layan aje apa cranky kamu tu.
mentang2 anak bongsu :p

tu tu gambo dia dgn hadiah besday thn ni.
suka sgt dia.
kita celebrate later ya, serentak dgn besday abah dan mama nnt.

MUHAMMAD IRFAN HADIY

kesayangan mama dunia akhirat.
moga kamu membesar dgn kesihatan yang baik dan jadi budak bijak pandai,
sentiasa mengingati Allah dalam nafas mu.
mama sayang sgt pada irfan.

itu aje dulu
bye semua!

Friday, April 22, 2016

contoh preloved toys yg sy jual.

assalammualaikum =)

* semua preloved toys yang saya jual telah melalui proses:
~ sorting
~ cleaning
~ testing

* hampir 90% preloved toys yang sy jual adalah branded.
fisher price
vtech
playskool
nerf
disney
mega block
tomy
mattel
leapfrog
hotwheel
lego
barbie

dan banyakkkkkkkkkkkkkkkk lagi

ini adalah CONTOH yang telah sy jual:





















harga?

sudah tentu jauh lebih murah dari harga new item..
malah jauhhhhhh lbh murah
berbaloi-baloi

so MENGAPA BAYAR LEBIH UNTUK ITEM YANG SAMA?
PILIHAN DI TANGAN ANDA

saper2 nak join group whatsapp meh bg nom fon.
blh direct wassap sy di 0133854774

itu dulu. bye semua!!



Thursday, April 21, 2016

my baby

assalammualaikum =)

nampak gaya kisah percutian ke penang dah ke lautan andaman muahahahaha gasak!

aku btl2 semakin tak sempat nak update blog sekarang ni.
bukan apa, sgt busy dgn urusan2 lain.
sejujurnya business kecil-kecilan aku dok jual preloved toys byk mencuri masa aku berblogging.
ok lah kan..drpd aku curi masa lain?? haha..

diam tak diam dah lbh setahun aku buat business ni.
best! syukur alhamdulillah...

ok nak citer ni, my baby akan masuk 2 tahun 30 april ni.
kejap jer masa berlalu kan? ya Allah..dia semakin keletah! akal semakin panjang!

 alhamdulillah lepas baik dr cirit birit tempoh hari, dia kembali membulat semula. 
idak ler boolat benar. tapi ok lah kan.
anak aku ni sgt susah nak makan nasi.
senang ckp tak makan pun.
tapi susu..berbotol2 hokay. 
setiap kali susu mesti habis 9oz, selang 2-3jam.
haaaaaaaa byk tak?
percayalah kerana ianya benarrrr
doc kata selagi dia kuat menyusu, kurang makan pun takpe. 
so aku rilex je lah.

 alololololo dia buat muka comel dah.
last week aku tinggal dia 4 hari sebab pi bengkel. 
sejak tu dia punya tahap lekatan lekitan dgn mama sgt hebat.
hantar ke rumah pengasuh pun dah pandai ngamuk nak mama nak mama
phewwww!!
dia takut kena tinggal lg lah tu
kesian my baby huhuhu


moga anak mama membesar dengan sihat
jadi budak bijak pandai dan sentiasa mengingati Allah SWT ya sayang?

ok itu dulu. ada kelas lagi ni
bye semua!!

Designed by UMIESUEstudio 2014 : TEACHER AZIMAH