Friday, May 31, 2013

Tudung 'faedah' in the house! ada sesiapa yg berminat?

assalammualaikum =)

sungguh sy tak mampu nak pakai tudung fareeda ni
mahal sgt bg sy
RM179 nak letak atas kepala, rasa berat jer kepala huhu
tapi hati mmg teringin nak ada dan pki tudung ni
yerlar sape tak tergoda tgk design dan warna tudung ni yg sgt menarik
maka memendam perasaan lar jawapnya...
dok kecek2 en.suami, katanya baik beli tudung pasar malam
harga tu blh dpt 18 helai tudung!
walahhhhhh diam jer lar kita huhu

 tapi tak sangka sungguh, ada juga rezeki saya nak merasa tudung ni
syukur alhamdulillah
bukan 1 bukan 2, tapi 4! puas hati hehe
sejujurnya sy tak beli tudung ni kat butik dia
tapi sy beli kat tukang jahit dia! 
ngeh ngeh ngeh....misi berjaya!
sy dpt mengesan tukang jahit tudung ni
so dia blh jual dgn harga yg lbh murah dr butik
tapi dah tentulah takde label takde brooch
sbb yg mahal tu kan harga labelnya! kan? kan?
yg penting kualiti, saiz, jenis kain mmg sama dgn yg kat butik

tudung yg TA pakai ni saiz M ya

paling best sy blh pilih warna apa yg sy nak pd setiap layer!
dah tentulah mengikut pilihan warna baju kan hehe
blh tentukan sendiri
warna awning = ??
warna layer 1= ??
warna layer 2 = ??
warna layer 3 = ??
 sungguh puas hati...

blh jer buka website tudung far**da ni then ikut warna tudung kat butik ni. takde mslh
eh tetiba letak ** plak yer kah kah kah

dan juga yg benar2 menambat hati.. sy blh request utk labuhkan sket bhgn depan tudung ni
semuanya mengikut pilihan anda!
wah bunyinya sgt2 promote kan hahaha

so klu ada sesape yg berminat nak tempah tudung ni mengikut pilihan anda
blh email sy kat azima03@yahoo.com

berikut adalah info tudung ni dgn lbh detail ok:

bagi kain 1st gred yg sama sebijik sejibun dgn di butik:
3 layer = RM120.00
2 layer = RM110.00
(untuk saiz S-L)

kain 2nd gred, lain sket dr kain 1st gred tp tetap cantik, x nmpk beza sgt pun:

3 layer saiz S dan M = RM85.00
3 layer saiz L dan XL = RM90.00
3 layer saiz XXL = RM95.00
3 layer saiz XXXL = RM100.00

2 layer saiz S dan M = RM75.00
3 layer saiz L dan XL = RM80.00
3 layer saiz XXL = RM90.00
3 layer saiz XXXL = RM95.00

semua harga ni dah termasuk pos ya

ini harga yg melibatkan pos. 
yg tak melibatkan pos, harga kurang rm10 ok ;-)

labuh dari dagu ke bawah:
untuk saiz S: 11inci
saiz M: 13inci
saiz L: 15inci
(kalau nak ikut saiz tudung di butik juga blh, takde masalah)

ini plak stock brooch terbaru yg blh dipadankan 
dgn tudung yg anda tempah ok






kalau beli sekali dgn tudung, 1 for rm20. 
tanpa tudung 1 for rm25
* ask me 1st ok sebab dah ada yg sold out

penghantaran tempahan akan dibuat setiap hari Jumaat.
tudung yg ditempah akan siap pada hari Jumaat minggu depannya
dan akan di pos pada setiap isnin.
faham ke? tak faham tanya saya yer
tudung anda akan di pos dalam tupperware bulat.


happy shopping 
bye bye!

P/S: alhamdulillah.... ramai customer yg dah repeat order :D
untuk maklumat dari masa ke semasa, you all blh tgk semua entry berlabel 'tudung' ok
kat situ sy display cth2 tudung customer yg telah siap di tempah.

43 comments:

Chekgu Azrine said...

berminat!!hahaha..nanti kena cari warna yang saya berkenan ye tecer.. hehehe..

tp lepas bersalinla..bolehke??

TeacherAzimah said...

blh jer takde mslh. minta en.suami hadiahkan sempana kelahiran baby baru nnt. tp ibu dia yg dapat hadiah! hehehe

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam azimah.Cantik2 kaler tudung milik Azimah ni...silau mata anak murid (^_^)

εïз mummyHaza εïз said...

Minat2.. Haza nak :)

TeacherAzimah said...

Orait nnt email sy ya ;-)

TeacherAzimah said...

Hehehe... camtu cikgu tak dpt bergaya lar kak atie hehe

cikgu su said...

Waaa nak tempah la...
Boleh labuh sket kan kan?
Camana?

TeacherAzimah said...

Blh... ckgu email saya ya. blh bg ukuran dr dagu ke bawah nak berapa inci ok ;-)

baby lydia said...

slmt berniaga akk..:)

TeacherAzimah said...

hehe thanx...alar suka2 jer ni

Salmiza said...

wuuuiit...nk jgk!

affafkusayang said...

Salam..

Saya tunggu bergaya dengan tudung baru tu dulu ye...

QA's ~ mamapapa said...

wahhh!!!menarik2 :D nanti akak emailkn ke sy,ye hrga nya miesz82@yahoo.com :)
anyways,oak..kdg2 lucy ngan krenah anon tu..dia yg brpeluh2 buang msa bca blog kita..brpeluh2 plak accuse kita mcm2,ahahah!!!ksian..

ustazah said...

wah hebat la zimah sekarang dah jd usahawan baru!Tahniah222 tmbh income ya

azylina azy said...

Boleh email sy harga dia x? azylinaabdullah@yahoo.com

cikgu su said...

Check email ya

PurpleSakura said...

Boleh email saya tak. Annafiera81@yahoo.com

Chik Na said...

email akak sama yea .. maslina.mohdamin@gmail.com

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

minat jugak nk try satu.. ilasaleh@gmail.com

Mama Gee said...

azi..kalo nk buat 17" kena tambah berapa rm ya?

TeacherAzimah said...

yeahhh mama gee dah muncul! open balik arr blog gee...sungi tau dunia blog bila gee takde.
tambah rm10 jer. pastu klu nak labuh 17', better request labuh bahu pun tambah sket dlm 2inci or else dia akan nmpk pelik. tp ada org x kisah pun..terpulang.

Mama Gee said...

heeheh muncul bg komen je...blog tutup dulu....

haah mmg nk tambah bahu sekali le...tp..tunggu bonus lah br nk order......ngeh2....

Lidya said...
This comment has been removed by the author.
Lidya said...

brooch yg akk punyer kt atas tu dijait sekali ker??

TeacherAzimah said...

Tak... Brooch x provide. Tu brooch koleksi sendiri..pin jer

Nur-nba said...

Oh maaf.. tak perasan yg kat sini ada ukuran labuh. Nanti bila dah confirm, Nur akan emel.. :)

Daddy Ziyyad said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Sharidawati Shahrudin said...

cantik sangat :) memang nak tapi mcm mn ek? sha tak reti sangat saiz2 ni selalu beli ready made.. tapi koleksi tudung mcm ni tak banyak sgt.. anyway harap boleh email to sha .. tq tau .. anatano_bernabeu@yahoo.com

Mama Gee said...

azi check email...g nk mengorder...hehee

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
nurul amalina said...

TA sy nk tmph gak..tgh cr design. Tak nk pos. Dtg umh TA blh? Sy duk sabak gsk.. Ada yg ready stok? Blj sy jual sekali kn sek..

Kuazue Mohd said...

as salam...

kemain byk yer cikgu koleksi tudung..
boleh choose.. choose kemain kan.. bheh tul..
by the way.. saya datang bertandang menjemput join my GA.. jom lah.. mana tahu ada rezeki.. dan semoga ukhwah berpanjangan,...
http://kuazue.blogspot.com/2013/01/kome-nak-tak-my-2013-1-give-away.html

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
nurul amalina said...

Sy ad citer kat blog ke yang ngajat kat statp. Ingat nak rahsia. Kui kui.

Atikah Affendi said...

kat ane kedai akk?ke kat uma?

TeacherAzimah said...

Takde kedai...jual melalui sistem tempahan di alam maya jer ni hehehe...apa2 hal email akak ya.

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Forskning Beta said...

yang XXXL tu kir alabuh ka? http://betacemerkap.blogspot.com

Anonymous said...

Salam. Sis boleh labuhkan tdung fareeda tak? Ade org buat.bukak jahitan,then jahit semula may be kecik sikit kedut nye.kalau boleh buat,sy nk hntar hehe

Anonymous said...

Salam kak,na order warna putih bley? Size L