Thursday, January 10, 2013

VCK: laman bestari berwajah baru

assalammualaikum =)

percaya atau tidak, sy masih di sekolah wlupun dah jam 4.38pm. mengantuk ok! baru jer habis latihan merentas desa. tapi sy tak blh balik lg sbb iman balik sekolah agama kul 5.30pm so tggu jer lar terus. en.suami ada meeting di PPD ptg ni. so pagi td kami gerak dua kereta lah...
ada masa free sket ni, blh ler update blog hehehe...takkan dah petang2 ni nak mengadap keje jgk. bg chance lar otak ni berehat sket ok :-)
ni antara cerita masa cuti sekolah hujung tahun 2012 yg lalu. cerita berkenan laman bestari di villa comel kami kira sambungan cerita dari entry SINI dan SINI ler ni hehehe... dipendekkan cerita, kami decide nak buang pokok hutan yg di tanam oleh pihak pemaju di hadapan rumah kami dan digantikan dengan pokok hiasan yg lain. jom tgk kerja2 yg en.suami saya lakukan untuk upgrade laman bestari ni. nak upah landscaper takde duit, so buat sendiri jer hahaha nasib baik en.suami sy ni gagah perkara. *edisi puji suami sendiri* 

 buang dulu pokok hutan yg tah apa2 tu

 dan digantikan dgn pokok hiasan ni...amacam ok tak?



puas hati sangat alhamdulillah... nampak tu ada lg pokok besar kat bhgn dalam tu? cerita kemudian plak yer. 

dan ini wajah latest di sudut ni. merah you! tehehehe...
senang nak cari rumah TA ni
banyak landmark yg blh diberitahu hahaha
kolong sebelah kiri pun kami cat dgn warna merah setelah mendapat persetujuan jiran sebelah rumah.
insyaallah bonus bln ni nak beli lagi satu pokok mcm ni untuk di tanam plak dlm kolong sebelah kiri.
dah siap nnt saya tayang lagi yer hihihi...
so itu dulu...jumpa lagi nnt!

ADA SESIAPA NAK TEMPAH TUDUNG LAGI TAK? EMAIL SAYA YER..

3 comments:

elly nadyra said...

Eh pokok pemaju tu leh cabut ke?

~ShErA~ said...

Salam TA..
selamat berkebun..kat kolong tu cantik jugak klu ditanam dengan japanese rose utk cover tanah merah tu..tentu lebih berseri nanti..InsyaAllah..JR ni xkan ganggu tumbesaran pokok sedia ada..

Nafira usof said...

bestnye deko2 laman rumah~
warna kolong tuh mmg menarik perhatian..:)